Imam Muhamed Sytari

Muhamed Sytari ka lindur në Shkodër më 21.05.1978. Është diplomuar në Damask të Sirisë nga Fakulteti i Thirrjes Islame ... 

 


Harta e Vizitorëve
 

Pasditёn e sё dielёs, mё 28 nёntor 2010, Myftiu i Shkodrёs Imam Muhamed Sytari dhe disa nga imamët dhe muezinët e qytetit të Shkodrёs, kanё vizituar nё shtёpinё e tij Myfiun e Nderit tё kёtij qyteti, H. Faik Hoxha.
           
Gjatё kёsaj vizite, ata kanё pyetur pёr shёndetin e zotёrisё sё tij dhe kanё kёmbyer biseda tё ndryshme qё kanё tё bёjnё me harmoninё dhe bashkёpunimin e thirrёsve islamё, teologёve dhe imamёve tё Shkodrёs nё shёrbim tё Thirrjes Islame.
           
Imamёt kanё patur mundёsi tё dёgjojnё njё kёshillё tё vlefshme nga H. Faik Hoxha, nё tё cilёn ka pёrmendur vlerёn e dijes dhe dijetarёve, sakrificёn e tyre dhe shёrbimin qё duhet t’u ofrojnё besimtarёve pёr tё mirёn e kёsaj feje. Ai ka theksuar se brezat duhet të respektojnë njëri-tjetrin dhe duhet të bashkëpunojnë për të mirën e fesë.
           
Nё emёr tё Myftinisё, Myftiu i Shkodrёs i ka dhuruar H. Faik Hoxhёs një kujtim tё këndshëm nga hytbeja e dytё e mbajtur nё xhaminё e re tё Parrucёs, qё ёshtё mbajtur nga Myftiu i Nderit i Shkodrёs, mё 30 mars 2007.
           
Nё pёrfundim tё kёsaj vizite, Myftiu dhe imamёt janё pёrshёndetur me H. Faik Hoxhёn dhe i kanё uruar atij shёrim tё shpejtё dhe kthimin nё xhami si vaiz e hatib, nё shёrbim tё mёsimeve dhe urtёsive tё fesё islame.

 

   

Myftiu dhe imamёt vizitojnё H. Faik Hoxhёn-28 nentor 2010

Myftiu dhe imamёt vizitojnё H. Faik Hoxhёn-28 nentor 2010

Myftiu dhe imamёt vizitojnё H. Faik Hoxhёn-28 nentor 2010 

Myftiu dhe imamёt vizitojnё H. Faik Hoxhёn-28 nentor 2010